Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn.
Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de ui ± 3
minuten.
Voeg de knoflook toe en blus het ui-knoflookmengsel af met het diksap.
Snijd de tuttifrutti in reepjes en voeg ze met de kool, de kruidnagels en
wat zout aan het uimengsel toe.
Stoof de kool afgedekt op matig vuur in ± 20 minuten gaar.
Schep de kool regelmatig om.
Snijd de kipfilet in grove repen.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de kip in ± 6
minuten gaar.
Voeg de noten aan de kip toe en bestrooi met zout en peper.
Serveer de noten-kip met het koolmengsel.
Lekker met geroosterde aardappelstukken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |